Чудовий сонячний день з Господом…

Чудовий сонячний день з Господом…

В такий чудовий сонячний день військові капелани в черговий раз запросили до себе в гості друзів, людей які вимушені були полишити свої домівки в наслідок російської агресії та приїхали в Білу Церкву.

Дмитро спілкувався з людьми про те, чого Господь чекає від нас як від людей, як від своїх дітей. По-перше ми маємо мати страх. Страх перед Господом – це не означає якийсь панічний страх. Мається на увазі пошана, ми маємо шанувати Його, відноситись до Нього з пошаною.
По-друге це ходити Його шляхами, мається на увазі загальна поведінка людини по життю.
Третє – це звісно ж любити Його. Любити як Батька, і Він любить нас як своїх дітей. В нашому серці має бути любов до Нього.

Четверте – це служіння Йому. Служіння Господу полягає у виконанні якоїсь роботи, яка пов’язана наприклад з допомогою тим, хто поряд з тобою, кого ти любиш. Це може бути допомога як фізична, так і духовна – молитва.
І останнє – це виконувати заповіді Господа. Виконання Божих заповідей це звісно не легко і не просто, та ми повинні намагатися виконувати їх всі. Адже якщо ми не виконуємо якусь одну із десяти – це означає що ми не виконуємо їх всі.
Господь любить нас всіх, йому подобається коли ми приходимо до Нього, звертаємось до Нього, спілкуємось з Ним, коли ми маємо особисті стосунки з Ним, як з Батьком.
Сьогодні ми молились за всіх присутніх людей, за їх сім’ї, бласловили їх та надали невеликі пакунки з продуктами харчування. Це як частина загального капеланського служіння.
Капелани вдячні за можливість підтримувати людей всім партнерам, що допомагають.


Leave a Reply